Op dinsdag 13 september a.s. vanaf 14:30 uur te Veenendaal wordt het eerste jaarlijkse Fys'Optima - SpotOnMedics Gebruikersoverleg georganiseerd. Als Fys'Optima-partner heb jij natuurlijk kosteloos toegang. In december 2015 en april 2016 zijn is Fys'Optima het gebruikersoverleg met een kleine groep partners gestart. Het doel van dit gebruikersoverleg is het delen van ervaringen, het gezamenlijk bespreken en prioriteren van gewenste verbeteringen in de FysioOne programmatuur en SpotOnMedics dienstverlening. In de afgelopen periode hebben we veel zaken besproken en zijn verbeteringen succesvol doorgevoerd. 

Inhoudelijk

Tijdens deze dag bespreken we de gerealiseerde verbeteringen. Gastsprekers informeren je over nieuwe functionaliteiten en diensten die eerdaags beschikbaar worden gesteld.

Zowel SpotOnMedics als Fys'Optima streven naar grote betrokkenheid met haar klanten bij de ontwikkelingen van producten en diensten. Door continu te luisteren en jouw input serieus te nemen werken we samen aan de oplossingen van morgen: "op weg naar de praktijk van de toekomst".

Nog geen SpotOnMedics gebruiker?

Wanneer je als Fys'Optima-partner (nog) geen SpotOnMedics-gebruiker bent ben je ook van harte welkom! Op deze manier kun je kennismaken met de gebruikersgroep en de innovatieve producten en diensten van SpotOnMedics.

Tickets 

Het is mogelijk om je kwaliteitsmanager of één van jouw therapeuten mee te nemen. Het aantal tickets kun je bij de aanmelding opgeven (max. 3 personen per praktijk).

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Deel deze pagina: