Hoogtepunt van het Fys'Optima Jaarcongres 2016 was het ondertekenen van de intentieverklaring voor de samenwerking tussen het KNGF en Fys'Optima. Het uitgangspunt van deze samenwerking is om de betrokkenheid van het KNGF tot de praktijk groter te maken via het netwerk van Fys'Optima. De belangen van de fysiotherapeut kunnen op die manier nog beter behartigd worden.

Een eerste belangrijke stap die past binnen deze samenwerking is het sluiten van een overeenkomst met een vooraanstaande verzekeraar: ASR. Fysiotherapeuten die opgenomen zijn in het CKR kunnen binnenkort gebruikmaken van de afspraken die Fys’Optima met deze verzekeringsaanbieder heeft gemaakt.

Verder zal het KNGF leidend zijn in het bepalen van de differentiatie in kwaliteit. Zij zullen met leden in overleg moeten om de kwaliteit van een praktijk te definiëren. Fys’Optima zal hier een drijvende kracht in zijn.

Fys’Optima zal vanuit haar expertise en netwerk steeds inzicht geven aan de KNGF in wat er voor de praktijk belangrijk is, en zal de partijen nader tot elkaar brengen.

Deel deze pagina: