Echo- en Shockwave - Fyzzio

In echografie- en shockwaveopleidingen is Fyzzio marktleider. De opleidingen worden ook internationaal gegeven, en vormen een onderdeel van diverse Masterstudies. Deze worden voornamelijk gegeven in het Nationaal Trainingscentrum echografie in Amersfoort. Deze unieke trainingslocatie, speciaal gebouwd voor theorie- en praktijklessen, is 'powered by fyzzio'.

In 2013 heeft het NT-e de officiële registratie in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) behaald. Dit houdt in dat het NT-e voldoet aan een strenge kwaliteitscode met daarin aspecten als zorgvuldigheid, lesmateriaal, gekwalificeerde docenten, faciliteiten, betrouwbaarheid en klachtenafhandeling.

Fyzzio is gespecialiseerd in de marketing en verkoop van apparatuur voor onderzoek, training en therapie, met als focus de Nederlandse fysiotherapeut. Met als basis deze apparatuur ontwikkelt Fyzzio een scala aan hardware, software en diensten om de producten nog meer in lijn te brengen met de hoge gebruikerseisen van haar klanten. Veel innovaties komen voort uit dit bedrijf. In 2005 introduceerde Fyzzio shockwave therapie, waardoor nieuwe patiëntgroepen hun weg vonden naar de fysiotherapeut. Ook rondom echografie heeft het een leidende rol. Voor behandelbanken introduceerde de organisatie de bladverwarming en de rondom-hoogteverstelling. Voor fysiotechniek levert Fyzzio apparatuur met veel patenten. Op het gebied van medische fitness levert Fyzzio kracht- en cardio-apparatuur van diverse wereldmerken.

Voordeel voor Fys' Optima-partners

  • € 150,- voordeel opBasisopleiding MSU-echografie

  • kosteloos als 2e opleiding Masterclass MSU-echografie 

  • 10% voordeel op Service Arrangement

bekijk opleidingen op fyzzio.nl