Energie & Telecom - HIT Profit

Energie & Telecom - HIT Profit

HIT Profit is de onafhankelijke inkoopcombinatie waar Fys'Optima een exclusieve samenwerking mee heeft. Zij helpen ondernemers bij het managen van de belangrijkste facilitaire zaken als energie en telecom. 

De dienstverlening van HIT Profit blijft niet alleen beperkt tot de inkoop; ook daarna zorgt HIT Profit ervoor dat je een zo laag mogelijk tarief blijft betalen. Volledig, overzichtelijk en transparant, met de garantie dat de kosten nooit hoger zijn dan de opbrengsten! Je wordt volledig ontzorgd op de diensten waarop we met HIT Profit samenwerken.

Voordeel voor Fys'Optima-partners

Fys'Optima-partners ontvangen naast de besparingen die gerealiseerd worden een voordeel van 20% korting op het lidmaatschapsgeld van HIT Profit. De besparingsopbrengst voor de praktijk is daarmee altijd substantieel hoger dan de kosten om deze besparing te realiseren.

Bel voor meer informatie naar HIT Profit via 013-5719913 of stuur een e-mail naar servicedesk@hitprofit.nl 

 

“Naast het feit dat HIT Profit de beste inkoop voor me regelt en me steeds op de hoogte houdt, levert het me jaarlijks een besparing op van zo’n €6.000,-“ Bjorn Duits | FysioCare Groep