HWO en de HWO-AfsprakenApp

Huiswerkoefeningen.nl (HWO) wil cliënten, waar en wanneer de cliënt dat wil, met haar herstel bezig te laten zijn. Het herstel vindt niet alleen plaats in de oefenzaal, maar ook daarbuiten. Met het uitgebreide aanbod aan oefeningen in videovorm (10.000 oefeningen waarvan 5.500 in het Nederlands) kunnen uitgebreide, gevarieerde oefenschema’s worden opgesteld en mee worden gegeven aan de cliënt.

Huiswerkoefeningen vormen een belangrijk onderdeel van de fysiotherapeutische behandeling en dragen voor een groot deel bij aan het herstel van de cliënt. Via HWO kunnen de oefeningen online in videovorm aan de cliënt worden meegegeven, ter versterking van de reguliere behandeling. Een oplossing die de zelfredzaamheid van de cliënt stimuleert en tegelijkertijd extra service biedt.

HWO-AfsprakenApp

Voor Intramed (PLUS) gebruikers is ook een koppeling mogelijk met HWO vanuit het EPD en daarnaast ook met HWO én de AfsprakenApp. Met de AfsprakenApp worden reminders verstuurd naar cliënten. Dit zorgt ervoor dat no-shows verminderd worden. De app is gekoppeld aan je Intramed agenda. Bij de combinatie HWO-AfsprakenApp ontvangen cliënten reminders voor zowel afspraken als oefeningen. 

Kosten

Als lid van Fys’Optima krijg je korting bij huiswerkoefeningen en de HWO-AfsprakenApp. Vanaf € 2,75 per therapeut per maand kun je gebruik maken van de meer dan 10.000 oefeningen van huiswerkoefeningen en deze klaarzetten voor de cliënt. 

Als je Intramed (PLUS) gebruikt, kun je vanaf € 6,50 per therapeut per maand gebruik maken van zowel de huiswerkoefeningen als de afspraakreminders. 

Ga naar de website huiswerkoefeningen.nl En meld je aan voor de Huiswerkoefeningen, de HWO-AfsprakenApp of beide.

Ben je klant van Intramed en wil je je alleen voor HWO aanmelden? Dit kan via deze link

Prijzen zijn inclusief BTW.

Ervaringen

Ton (client) : “Ik wilde mijn oefeningen altijd graag doen, maar vergat dit regelmatig. Met HWO gaat het gelijk een stuk beter. Soms doe ik ze zelfs drie keer per dag! HWO is gebruiksvriendelijk en ik kan mijn oefeningen gemakkelijk terugvinden en afspelen. Ik ben er blij mee!”

Roy (fysiotherapeut) “Door HWO kunnen cliënten thuis werken aan verbetering van hun bewegend functioneren. Daarnaast vinden cliënten het prettig dat zij de oefeningen makkelijk kunnen terugvinden en nogmaals afspelen. Hierdoor wordt er beter aan het herstel gewerkt, ook buiten de oefenzaal.”

Meer weten?

Op aanvraag is het mogelijk om een gratis online demonstratie te krijgen van beide programma’s en zijn er instructievideo’s beschikbaar. Wanneer je interesse hebt in een online demo van HWO, vragen hebt of meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Bart Stoopman via b.stoopman@huiswerkoefeningen.nl of 06 50 66 88 56. 

Wanneer je klant bent bij Intramed, kun je via deze link inschrijven voor een online demo. Mocht je vragen hebben over HWO of de HWO-AfsprakenApp, kun je contact opnemen met de afdeling Verkoop & Administratie via info@intramed.nl of 0182 – 621 107.

Aanmelden?

Via deze link kun je je aanmelden voor HWO. Geef bij aanmelding aan bij “Opmerkingen” dat je lid bent van Fys’Optima. Ben je klant van Intramed? Dan kun je je via deze link aanmelden voor HWO en de HWO-AfsprakenApp.