Intramed

Betrouwbare software met een deskundige helpdesk. Deskundige en betrouwbare mensen waarmee het prettig samenwerken is. Kortweg: Intramed. Voor diegene die Intramed niet kennen (als die er nog zijn):

Intramed biedt fysiotherapeuten slimme softwareoplossingen voor de praktijkvoering. Een volledig EPD geïntegreerd met je praktijkadministratie en handige apps voor jou en je cliënt. Alleen software verkopen, daar geloven ze bij Intramed niet in. Intramed volgt de veranderingen op de voet en zit er  boven op. Om ondersteuning te bieden en de administratieve last te verminderen. Intramed vormt de schakel tussen overheid, verzekeraars, cliënten en jou als therapeut en/of praktijkhouder. Intramed voldoet aan alle wensen en eisen die worden gesteld.

Regelmatig organiseert Intramed informatie- en demobijeenkomsten over ontwikkelingen die voor jou interessant zijn.

Intramed

Een compleet afsprakenbeheer, een (verkort) EPD, declareren en de boekhouding ineen. Volledig geïntegreerd en efficiënt afgestemd op jouw wensen. Je kunt het hele therapieverloop van je cliënten vastleggen, maar je bent vrij om stappen over te slaan of later in te vullen. Zo heb je sneller een optimaal EPD.

Intramed Plus

Je cliënt online betrekken bij het zorgproces. Afspraken maken en beheren. Vragenlijsten online klaarzetten zodat je cliënt deze thuis al kan invullen. Dit kan met Intramed Plus. Daarnaast krijg je met Intramed PLUS de beschikking over:
• Aanvullende richtlijnen KNGF
• Aanvullende richtlijnen specialismen
• Bijbehorende meetinstrumenten
• Behandelrichtlijnen
• Richtlijnen orthopedische klachten
En voldoe je aan de eisen voor plus-contracten.

Intramed Online

Overal online. Via smartphone, tablet of pc. Kies voor vrijheid en ga zorgeloos werken in de cloud. Nooit meer updates installeren of een back-up maken. 100% veilig. 100% betrouwbaar.

Voordelen voor Fys’Optima-partners

Als Fys'Optima lid ontvang je 15% korting op de totale licentiekosten van Intramed in combinatie met Intramed Plus en 20% korting wanneer ook Intramed OnLine wordt afgenomen! De voordelen, zowel financieel als qua gebruikersgemak, zijn dus het grootst bij afname van een volledig Intramed-pakket. Heb je gelijk alles onder één dak, bij de marktleider: Intramed.

Informatiebeveiliging

Intramed is als eerste softwareleverancier NEN7510 én ISO27001 gecertificeerd. Hiermee laten we zien dat we voldoen aan de hoogste internationale eisen voor informatiebeveiliging. Jouw praktijk- en cliëntgegevens zijn dus maximaal beveiligd in Intramed.

Meer informatie?

Neem dan contact op met de afdeling Verkoop & Administratie van Intramed op 0182 – 621 107 of info@intramed.nl.