Marketingdag

Hoe staat jouw praktijk er strategisch voor? Op de Marketingdag leren wij je waar je sterke en zwakke punten liggen en wat kansen en bedreigingen zijn. Ook krijg je advies over online mogelijkheden voor jouw praktijk.

Heb je vragen over social media of Google Adwords? Wil je graag weten waarom je juist wel of niet op Facebook aanwezig moet zijn als merk? Wij helpen je graag met het beantwoorden van deze vragen en geven je inzicht in jouw persoonlijke situatie.

Schrijf je het liefst met een collega in. Op die manier maak je concrete keuzes waar je in de toekomst samen de vruchten van plukt.

Schrijf je in

Kosten: voor Fys'Optima-partners is deze cursus kosteloos.

Alle cursusdagen starten om 09:00 uur en eindigen (uiterlijk) om 17:00 uur. Wij zorgen natuurlijk voor overheerlijke koffie, thee, frisdrank een snack en gezonde lunch!

Hoewel de cursusdag veel informatie met zich meebrengt voor jou als cursist, is er voldoende ruimte voor praktijkopdrachten, interactie en afwisseling. 

Is de strategie van jouw praktijk helemaal op orde? Vertel jij je publiek (potentiële en bestaande cliënten en/of verwijzers) waarom je doet wat je doet? Dan is het mogelijk om later op de dag aan te sluiten; geef dit vooraf aan via communicatie@fysoptima.nl