Salarisverwerking

Praktijken met personeel zijn verplicht een loonadministratie en personeelsdossier bij te houden. Maar hoe werkt de salarisadministratie, wat heb je nodig en waar moet je op letten bij het samenstellen van een personeelsdossier?

Gemak

Met SpotOnMedics Personeel voer je digitaal je personeelsadministratie. Ook alle therapeuten hebben met de mobiele app toegang tot hun eigen online portaal. Je kunt altijd en overal bij je personeelsgegevens en wijzigingen worden direct doorgevoerd.

Loonstrook

Als praktijk registreert je medewerkers in het online portaal. Met de persoonlijke inlog op de mobiele app kan iedereen bij zijn eigen gegevens en loonstrook. Men kan verlof en verzuim registreren en raadplegen. Ook alle arbeidsdocumenten zijn hier vindbaar. De ziektedagen staan direct in het overzicht. Je kunt gebruik maken van het platform dat meer tijd en ruimte geeft om de praktijk te managen en de administratieve afhandeling en registratie wordt verlicht. Ook worden checklijsten en verzuimprotocollen geboden.

Geen SpotOnMedics-gebruiker?

Geen probleem! Je hoeft geen gebruiker te zijn van de agenda of het EPD van SpotOnMedics.

Aanmelden

Vermeld eventueel dat je overstapt van SalarisHuys naar SpotOnMedics Personeel. SpotOnMedics zal contact met je opnemen helpen bij overstappen en opzeggen. Gebruik daarvoor deze opzegbrief

download flyer
aanmelden