SpartaNova

SpartaNova is de revalidatietool voor atleten van alle leeftijden! Het is een ware revolutie op het gebied van innovatieve tools voor preventie, revalidatie, monitoring en training. Ontstaan uit research van een aantal onderzoeksgroepen aan de Universiteit Gent en de Vrije Universiteit Brussel is SpartaNova opgericht met de missie om sportwetenschap in de praktijk te brengen. Aan de hand van een Online Platform en Expert Training, heeft SpartaNova intussen al menige praktijk uitgerust met het SpartaNova platform waarmee ze hun sporters en patiënten kunnen begeleiden.

SpartaNova heeft blessurepreventieve screenings uitgewerkt voor 14 verschillende sportdisciplines en Rehab return-to-sports/activity screening voor 5 letsels. Aangevuld met een uitgebreide oefeningenbibliotheek en een patiënten dagboeksysteem voor mentale monitoring biedt het platform een uitstekende basis om screening, training en monitoring activiteiten te organiseren gebaseerd op wetenschap én op maat van uw praktijk. Als upgrade is een prestatiemodule beschikbaar geschikt voor talentdetectie en talentontwikkeling bij sporters.

Het SpartaNova platform past uitstekend in een centrum dat sportgericht, evidence-based, innovatief en kwalitatief wil werken, en een team van gemotiveerde ondernemende therapeuten elke dag beweegt om geïndividualiseerde diensten en opvolging te bieden aan de verschillende doelgroepen in de praktijk. Dezelfde concepten zijn perfect inpasbaar in het screenen en begeleiden van werknemers.

 

Voordelen voor Fys'Optima-partners

  • Je kunt het SpartaNova platform ontdekken via de kosteloze Fys’Optima licentie.
  • Fys’Optima-partners krijgen 20% voordeel op een eigen praktijklicentie.