SuperSaas planningsysteem

SuperSaas is een eenvoudig, gebruiksvriendelijk maar professioneel planningsysteem wat in de fitnessbranche vaak wordt gebruikt.

Hoe ziet het eruit?
FysioZorg in Rijssen en Physiofit in Hoornaar zijn 2 praktijkvoorbeelden hoe je SuperSaas in je website kunt integreren.

Hoeveel kost het?
De kosten hangen af van hoeveel afspraken er in de toekomst gepland staan. De verschillende pakket prijzen vind je hier. Een voorbeeld ter illustratie: 

Voor pakket A mag je 600 toekomstige reserveringen hebben. Stel dat je morgen 6 afspraken hebt en aankomende week 3 afspraken. Dan heb je momenteel 6+3 = 9/600 gebruikt. Zodra morgen de 6 afspraken geweest zijn, vervallen deze. Aan het eind van de dag kom je hiermee dus op 3/600. Alleen de afspraken voor aankomende week tellen dan nog mee.

De prjis hangt dus mede af van hoeveel ruimte je de cliënt geeft om in de toekomst afspraken te plannen.

Fys'Optimapartners krijgen 15% korting
Fys'Optima is "reseller" van SuperSaas. Hierdoor krijgen we 20% korting. Daarvoor moet Fys'Optima de administratieve afhandeling verzorgen. Daarom geven we 15% door aan de praktijk en 5% is om de afhandelingskosten te dekken. Om voor de korting in aanmerking te komen mail je:
- Accountnaam
- Wachtwoord
- Emailadres
- Naam en achternaam
naar info@fysoptima.nl met het verzoek een SuperSaas account aan te maken. Wat volgt, wijst zich van zelf. 

Ook wanneer je al SuperSaas gebruiker bent, kun je je account onder die van Fys'Optima plaatsen zodat je in de toekomst 15% korting ontvangt. Makkelijk bespaard!

2 weten meer dan 1...
Na het aanmaken van de account, kun je direct aan de slag. Heb je vragen? Deze stel je aan SuperSaas of in de SuperSaas appgroep. Beide werken erg goed!

Vragen?
Bel of mail gerust. Wanneer we het op kantoor niet weten dan brengen we je in contact met een praktijk die SuperSaas gebruikt. Samen komen we verder!