WhatsApp Fysio

Iedere potentiële cliënt met een smartphone en de app WhatsApp kan gebruik maken van WhatsApp Fysio. Deelname is dus laagdrempelig. Extra bezoekers in je praktijk en nieuwe trouwere klanten. Met WhatsApp Fysio kun je jouw potentiële cliënt vrijwel direct na het incident helpen met een eerste inschatting van de klacht. Bovendien kun je deze alvast tips geven om de klacht zoveel mogelijk te verlichten of om erger te voorkomen. Er ontstaat dus al een nieuwe relatie alvorens men een afspraak heeft gemaakt. Jij bent vervolgens altijd “top of mind” omdat jouw telefoonnummer al in de telefoon staat. Een fysieke afspraak met je praktijk is dus sneller gemaakt!

Fysieke afspraak blijft leidend

Uiteraard is WhatsApp Fysio geen vervanging van een echt consult. Uiteindelijk hebben zowel de cliënt als jijzelf baat bij een fysieke afspraak. WhatsApp Fysio is dan ook bedoeld om directe zorgen rondom de klacht weg te nemen. De cliënt ervaart daardoor een positieve bijdrage van jouw praktijk. Met positieve gevolgen voor de trouw van bestaande en aanwas van nieuwe cliënten. Bovendien maak je door gebruik te maken van WhatsApp Fysio duidelijk dat jouw praktijk inspeelt op veranderende consumentbehoeften. Ook dit straalt positief op jouw praktijk af.

QuickStart

Om WhatsApp Fysio bekend te maken bij een zo groot mogelijke doelgroep is promotie belangrijk. Met het door Fys'Optima ontwikkelde promotiepakket kun je posters, flyers, website banners, teksten en social media berichten inzetten om je doelgroep te bereiken. In dit pakket zit het volgende inbegrepen:

  • A2-posters 2 stuks (42 x 59,4 cm)
  • A3-poster 5 stuks (29,7 x 42 cm)
  • A6-flyers 1000 stuks
  • Teksten en afbeeldingen voor Facebook en Twitter

Wil je de materialen in de huisstijlkleuren van je praktijk ontvangen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Interesse? Neem contact op met Fysioeel.