Jij als Fys’Optima-partner wordt door Fys’Optima al jaren intensief ondersteund bij het vormgeven van een beloningsbeleid van jouw fysiotherapeuten. Begin van het jaar heeft Fys’Optima een benchmark uitgevoerd om inzicht te krijgen in de arbeidsvoorwaarden. Hierdoor kan jouw praktijk zich daarmee vergelijken. Daarnaast hebben we de standaardcontracten die jouw praktijk kan gebruiken voor nieuw personeel, of om de bestaande contracten te vernieuwen, vernieuwd.

De contracten zijn geactualiseerd en getoetst door een jurist die ook vertrouwd is met de fysiotherapie. Zo is bij de variabele contracten een belangrijke toevoeging opgenomen bij het artikel de arbeidsduur. Hierin wordt vastlegt dat er sprake is van een wisselend aantal uren door het jaar heen. Het Handboek Personeel sluit aan op de contracten en is op ook op enkele onderdelen vernieuwd.

Alle vernieuwde documenten kun je vinden via fysiodatabase.nl. De P&O-consultants van Fys’Optima staan klaar om je te adviseren hoe je de contracten kunt gebruiken. Ze kunnen je ondersteunen bij het passend maken voor jouw praktijk en helpen je graag bij de implementatie.

Deel deze pagina: