Stel: je huidige EPD voldoet niet meer aan je wensen en je wilt overstappen. Fys'Optima helpt je graag bij deze stap. Daarom hebben we met SpotOnMedics afgesproken dat de kosten die je in 2017 voor je EPD betaalde in mindering worden gebracht op de licentiekosten van SpotOnMedics FysioOne in 2018. Je betaalt dus geen kosten voor je EPD in 2018!

Waarom overstappen?

  • Gebruiksgemak: uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat SpotOnMedics FysioOne het meeste gebruiksgemak biedt;
  • Geen extra kosten voor server of online gebruik omdat SpotOnMedics FysioOne in de cloud werkt;
  • Structureel jaarlijks 25% korting op de licentiekosten van SpotOnMedics FysioOne.

Zeg je huidige EPD vóór 1 oktober 2017 pro forma op met onze modelbrief!

Dit geeft je drie maanden extra tijd om je te verdiepen in SpotOnMedics en een definitief besluit te nemen. Via het contactformulier vraag je de pro forma opzegbrief aan. Geef in het veld 'eventuele vraag' aan dat je de opzegbrief wilt ontvangen.

Hoe werkt het?

Na het inleveren van getekende offerte van SpotOnMedics en de factuur van je EPD in 2017 ontvang je het bedrag in februari 2018 volledig retour.  Als je na 1 augustus 2017 een contract bij SpotOnMedics hebt afgesloten kun je nog gebruik maken van de actie. Heb je je contract daarvoor getekend? Dan kom je helaas niet meer in aanmerking. We hebben hierover een duidelijk standpunt ingenomen en hopen oprecht op je begrip.

Geïnteresseerd in een demonstratie van SpotOnMedics?

Één van de regio praktijkadviseurs van SpotOnMedics komt graag bij je langs voor een vrijblijvende demonstratie. Bel 041 633 0 622 of vul het contactformulier in. Geef in het veld 'eventuele vraag' aan dat je interesse hebt in een demonstratie.

Deel deze pagina: