Info- en Helpdesk

Informatie- en helpdesk

“Fys’Optima, dat zijn mijn externe collega’s in Kaatsheuvel. Wanneer ik naar Fys’Optima bel of mail dan krijg ik antwoord op mijn vraag of hulp wanneer dat wenselijk is. No nonsens .”  

Uitgangspunt bij Fys’Optima is: omgaan met je medemens zoals je zou willen dat er met jou omgegaan wordt. Meedenken met de praktijken, leveranciers, brancheorganisaties en zorgverzekeraars . Met elkaar er het beste van maken. Dat is Fys’Optima. Dat zijn wij.

 

Fys’Optima Telegram groep

Met de eerste intelligente lock down is er een FysOptima Whatsapp groep opgezet. Na een aanvankelijk aarzelend begin werkt dit medium erg goed. De ervaring leert dat je veel sneller via dit medium informatie deelt dan via de infobrief.

Het enige nadeel is dat Whatsapp maar 256 deelnemers toelaat in een groep. Daarom is per direct besloten om over te stappen naar Telegram welke deze beperking niet heeft.

Telegram werkt hetzelfde als Whatsapp, is ook gratis en kent inmiddels ook heel veel gebruikers. De veiligheid van Telegram is zeker zo goed geborgd als Whatsapp daar de servers van Telegram in Europa staan en niet in de VS. Het grootste voordeel is dat er 200.000 deelnemers kunnen deelnemen. We hebben dus nog even te gaan :-)

Wanneer je een account hebt bij Telegram hoef je alleen op deze link te klikken en je wordt toegevoegd aan de Fys'Optima Telegram Groep.

Mocht je nog geen Telegram hebben, installeer dan eerst even Telegram op je telefoon en klik dan op de link.

 

Fys'Optima Whatsapp Groepen

Naast de algemene Telegram groep zijn er nog andere Whatsapp groepen. Deze groepen zijn specifiek toegespitst op één onderwerp.

Iedereen die een WhatsApp-account heeft, kan de link gebruiken om deel te nemen aan een specifieke groep. 

SpotOnMedics
Zo is er de Whatsapp SpotOnMedics groep voor gebruikers van SpotOnmedics.

Open deze link om deel te nemen aan mijn WhatsApp groep over SpotOnMedics

 

Subsidies
En is er een groep die zich specifiek richt op praktijken die subsidie hebben ontvangen of willen ontvangen, en wat daar allemaal bij komt kijken.

Open deze link om deel te nemen aan mijn WhatsApp groep over Subsidies

 

Fys'Optima Infobrief

De Fys’Optima infobrief is hét middel waarmee we heel snel (actuele) informatie met de partners delen. Geen reclamekrant, geen overlap met nieuwsbrieven van het KNGF of Fysio Keurmerk.

Inschrijven op de infobrief doe je hier.

 

Fysio Database

De Fysio Database is een praktische databank met informatie en concepten die je kunt gebruiken in je praktijkvoering. Is datgene wat je zoekt niet aanwezig? Dan gaan we er naar op zoek of schrijven het zelf. Wanneer je partner bent van het grootste netwerk van Nederland dan mag je een beroep doen op de aanwezige  kennis en kennissen!

 

Schrijf je in voor de Infobrief voor Fys'Optima-partners

Met de Fys'Optima infobrief ontvang je praktische tips en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws!