Partner Worden

Iedere Fys'Optima partner levert een kleine financiële bijdrage. De voordelen van een Fys'Optima partnerschap overstijgen deze bijdrage ruimschoots.

Samenwerking

Door samenwerking is Fys'Optima in staat collectief in te kopen met financiële voordelen. Hierdoor krijgt jouw praktijk ook de mogelijkheid beter ondersteund te worden bij de praktijkvoering en behandeling van cliënten. Door deze werkwijze is Fys'Optima uitgegroeid tot het grootste en meest complete samenwerkingsverband binnen de fysiotherapie.

Eerlijke verdeling 

Voor Fys’Optima is inzicht in het daadwerkelijke aantal therapeuten belangrijk. De praktijkbijdrage aan Fys’Optima is namelijk gebaseerd op 'draagkracht en profijt'. Het aantal therapeuten is daar een goede indicator van. Ook het aantal praktijklocaties en het aantal AGB’s hebben invloed op de praktijkbijdrage. Indien er gedurende het jaar mutaties plaatsvinden in het aantal therapeuten dan is het aan de Fys’Optima partner om deze tijdig door te geven.

Bijdrage

De jaarbijdragen, die deels afhankelijk zijn van de praktijkgrootte, geven ons de mogelijkheid om Fys’Optima te organiseren, centrale inkopen te verrichten en de praktijken te ondersteunen en te ontzorgen. Daarbij streven we er voor iedere praktijk naar om de opbrengsten ruimschoots groter te laten zijn dan de bijdrage. Informeer naar de praktijkbijdrage in jouw specifieke praktijksituatie.

Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW

  • Basisbijdrage per praktijk: € 1.989,59  
  • Bijdrage per therapeut t/m 8: € 321,72
  • Bijdrage per therapeut boven 8: € 117,36

Standaard in de bijdrage