Nieuws

Huiswerkoefeningen.nl

28 september 2023

Huiswerkoefeningen.nl is ideaal om patiënten oefeningen mee te geven voor thuis. Het biedt fysiotherapeuten en oefentherapeuten een online platform waar per aandoening een uitgebreid aanbod aan huiswerkoefeningen beschikbaar is. De oefeningen worden via video-content aangeboden, hierdoor is de oefening duidelijk en kan het correct uitgevoerd worden. Deze content kan de praktijk eventueel ook zelf maken en aanbieden. Het aantal sets en herhalingen staat bij de oefening vermeld. 


Fys'Optima partneraanbieding

Als Fys’Optima partner ontvang je vanaf volgend jaar korting bij HWO. Voor nu kun je 3 maanden kosteloos gebruik maken van huiswerkoefeningen.nl. Hierdoor kun je kennis maken met het platform. 

Bij interesse kun je een mail sturen naar: info@fysoptima.nl

 

'Het is geen geheim meer dat de druk op de zorg toeneemt en dat er echt iets moet veranderen om de huidige kwaliteit van zorg te kunnen borgen en de aankomende zorgvraag aan te kunnen. Dit is een ingewikkeld vraagstuk en digitalisering is onderdeel van de oplossing. De apps van HealthTrain  zijn inmiddels meer dan 1,5 miljoen keer gedownload en worden met de dag intensiever gebruikt door zorgverleners en cliënten. Naast het doel om zorgprocessen te ondersteunen hebben we ook als doel om het gebruiken van de app steeds gemakkelijker en ook leuker te maken. Dat doen we door goed met alle soorten gebruikers in gesprek te gaan, goed naar ze te luisteren en te helpen bij het in gebruik nemen van MijnZorgApp, huiswerkoefeningen.nl en HealthTrain app. In samenwerking met Fys'Optima en InPraktijk willen we dit naar een nog hoger niveau tillen.'

Jelle Jouwsma (HealthTrain)