Nieuws

MijnZorgApp

28 september 2023

MijnZorgApp biedt een ideale mix tussen fysieke behandeling en online gemak. De app is ontwikkeld voor de patiënten van eerstelijns zorgverleners. Met MijnZorgApp beschikken je patiënten over alle informatie en oefeningen die relevant zijn voor hun behandeltraject. Deze content kun je voor je patiënt op maat samenstellen. De ondersteuning die de app biedt, zorgt voor hogere therapietrouw, minder no-shows en een nóg betere patiëntervaring. De app is inmiddels door meer dan 1.000.000 Nederlanders gedownload.

 

Fys'Optima partneraanbieding

Als Fys’Optima partner kun je als Intramed all-in-one gebruiker kosteloos gebruik maken van MijnZorgApp. Met de najaarsaanbieding kun je nu 3 maanden kosteloos gebruik maken van MijnZorgApp Pro. Hierdoor kan er proefgedraaid worden met de Pro versie. Denk aan het gemakkelijk scannen van een document. 

Daarnaast kunt je gebruik maken van andere faciliteiten en kortingen die Fys’Optima nog te bieden heeft. 

Link naar video met uitleg.

Bij interesse kun je een mail sturen naar: info@fysoptima.nl

 

“Het is geen geheim meer dat de druk op de zorg toeneemt en dat er echt iets moet veranderen om de huidige kwaliteit van zorg te kunnen borgen en de aankomende zorgvraag aan te kunnen. Dit is een ingewikkeld vraagstuk en digitalisering is onderdeel van de oplossing. De apps van HealthTrain  zijn inmiddels meer dan 1,5 miljoen keer gedownload en worden met de dag intensiever gebruikt door zorgverleners en cliënten. Naast het doel om zorgprocessen te ondersteunen hebben we ook als doel om het gebruiken van de app steeds gemakkelijker en ook leuker te maken. Dat doen we door goed met alle soorten gebruikers in gesprek te gaan, goed naar ze te luisteren en te helpen bij het in gebruik nemen van MijnZorgApp, huiswerkoefeningen.nl en HealthTrain app. In samenwerking met Fys'Optima en InPraktijk willen we dit naar een nog hoger niveau tillen.”

Jelle Jouwsma (HealthTrain)