Nieuws

Physitrack

28 september 2023

Physitrack is ontstaan uit het verlangen om een effectievere manier te krijgen om oefenprogramma’s voor te schrijven, en om patiënt resultaten te vergroten. Hiervoor werkt Physitrack samen met klinische experts en de beste UI/UX ontwikkelaars om een onnavolgbare ervaring te maken voor zowel zorgverleners als patiënten.

 

Fys'Optima partneraanbieding

Als Fys’Optima partner krijg je korting bij Physitrack. In plaats van €13,95 per maandbetaal je €11,16 per maand per gebruiker. Daarnaast is de eerste licentie altijd kosteloos. Bij een praktijk met 8 gebruikers scheelt dit dus meer dan €400,00 per jaar.

We vinden het belangrijk dat de tool voor iedere fysiotherapeut in Nederland toegankelijk is, en hebben daarom samen met Physitrack een eenmalige aanbiedingopgezet waarbij iedereen Physitrack op een voordelige manier kan uitproberen.

Fys’Optima partners die Physitrack nog niet gebruiken of enkel een gratis account hebben, kunnen daarom tot het einde van het jaar voor slechts €7,- per gebruiker per maand gebruik maken van Physitrack. 

Deze actie loopt van 1 oktober tot het einde van het jaar en na deze periode staat het vrij om ofwel het abonnement te stoppen, of om Physitrack verder te blijven gebruiken voor het gereduceerd tarief van €11,16 per zorgverlener per maand.

Bij interesse kun je een mail sturen naar: info@fysoptima.nl

 

“Inmiddels sta ik al 8 jaar niet meer in de praktijk, maar adviseer ik praktijken bij het digitaliseren van hun zorg vanuit Physitrack. Ik denk dat zoals veel professionele sectoren ook de fysiotherapie sector niet meer om digitalisering heen kan. 

Het inzetten van digitale tools in je praktijk is van essentieel belang om toegankelijke zorg te leveren, te voldoen aan de standaard van je patiënt en om van meerwaarde te zijn buiten de deuren van je praktijk en zo ook de beste resultaten met je patiënt te bereiken. Zie het als verlenging van je expertise, niet als bedreiging van je diensten in je praktijk.

Omnia mutantur, nos et mutamur in illis. Alles verandert, en wij veranderen daarin mee.”

Frank van Zon - Physitrack