Test-en meetapparatuur

Test- en meetapparatuur

Om PMO’s (preventief medisch onderzoek) en HealthChecks professioneel aan te kunnen bieden is niet alleen een softwaresysteem nodig, maar dient er ook goed materiaal aanwezig te zijn.

THP2 (de aanbieder van onze software) heeft hiervoor een specifieke webshop voor test- en meetapparatuur. Op de aangeboden prijzen ontvangen Fys’Optima partners 5% korting.

Een praktijk kan hierin meerdere keuzes maken:

  1. De praktijk gebruikt eigen apparatuur en voert gegevens handmatig in de software in. Voordeel is dat dit de minste kosten met zich meebrengt. Nadeel is dat die apparatuur niet koppelbaar is met het systeem (automatische ingave van uitslagen) Daarnaast kunnen alleen testresultaten verkregen met eenduidige, gekoppelde apparatuur opgenomen worden in benchmarkgegevens. Je kunt op deze manier dus geen gebruik maken van benchmarkgegevens.
  2. Je bepaalt welke professionele en koppelbare apparatuur (inclusief console) je wilt hebben en kiest deze in de webshop. Uiteraard kun je voor overleg contact opnemen met Geert van der Veer van THP2. Je ontvangt als Fys’Optimapartner 5% korting op offerteprijs.
  3. Je wilt een “multi-use”systeem opzetten, waarbij elke test gekoppeld is aan een eigen console, en je dus ook meer mensen tegelijk kunt testen. Ook dit is via de webshop te bestellen en zal altijd in overleg gaan met Geert van der Veer. Je ontvangt als Fys’Optimapartner 5% korting op de offerteprijs.

Contactgegevens Geert van der Veer: info@thp2.eu , tel. 06 81325148.

naar de webshop www.healthcheckshop.nl