BHV

Sinds 1994 is bedrijfshulpverlening in organisaties verplicht. De werkgever kan de BHV-taken op zich nemen, maar moet ten minste één werknemer aanwijzen die hem vervangt bij zijn afwezigheid. Dit alles staat omschreven in artikel 23 van de Arbo-wet.

Een werkgever is verplicht om BHV cursussen te organiseren zodat bij gevaarlijke situaties op het werk letsel en schade bij werknemers en bezoekers zoveel mogelijk wordt voorkomen.

Via Fys'Optima betaal je altijd de beste prijs per persoon. We hebben twee leveranciers. Bom trainingen en 112 BHV.

 

BOM Trainingen

Bom trainingen

max. aantal cursisten

Tijdsduur

 

Fys'Optima Partnerprijs per cursist

BHV-cursus InCompany (basis/herhaling) op locatie Fys'Optima partner

min. 8 en max. 16 cursisten

4 uur

 

€ 54,50

BHV-cursus Individueel (basis/herhaling) op locatie van Fys’Optima partner

 

4 uur

 

€ 54,50

BHV-cursus Individueel (basis/herhaling) op locatie BOM

max. 15 cursisten

8 uur

 

€ 89,50

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

 

BOM Cursus Basis/Herhaling BHV in een ½ dag op jouw praktijk/locatie: (InCompany)

€ 54,50 per cursist exclusief 21% BTW (vanaf 8 tot maximaal 16 personen)

Aanvangstijden: 8.30 uur – 12.30 uur of 13.00 uur - 17.00 uur

Deze prijs geldt op een door jou te bepalen datum en plaats. Je dient zelf zorg te dragen voor: zaalruimte, koffie/thee en/of lunch. Via de link kun je een datum reserveren. Je dient bij de reservering aan te geven dat je partner bent van Fys’Optima. https://bhv-cursus.nl/bhv-cursus-halve-dag/

 

Bij alle InCompany reserveringen die nog niet vol zitten houden we de mogelijkheid open om andere deelnemers van Fys’Optima partners uit de regio aan te laten sluiten. Hierdoor kunnen we de cursus voor onze partners voordelig blijven aanbieden. Ook voor onze “kleinere” partners die niet aan het minimum van 8 deelnemers komen. Vaak zijn er dan twee instructeurs aanwezig waardoor we cursus in een halve dag kunnen volbrengen.

Dit lukt helaas niet altijd, er is dan ook de mogelijk om de cursus op één van de vele locaties van BOM te volgen. Deze cursus duurt een complete dag en is hoger in prijs omdat er een zaal, koffie/thee en/of lunch geregeld dient te worden. Sommige praktijken geven hier de voorkeur aan, ze maken er dan gelijk een leuk “teamuitje” van.

 

BOM Cursus Basis/Herhaling BHV in 1 dag op locatie van BOM: (Individueel)

€ 89,50 per cursist exclusief 21% BTW (max. 16 personen per bijeenkomst)

Aanvangstijd: 8.30 uur - 17.00 uur

Via de link kun je een plaats reserveren. Je dient bij de reservering aan te geven dat je partner bent van Fys’Optima. https://bhv-cursus.nl/bhv-cursus-hele-dag/

Op de website kun je ook zien welke locaties er allemaal zijn.

De cursus bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. In het theoretisch gedeelte zal men uitleggen wat men moet doen bij verschillende calamiteiten en ongevallen. In het praktisch gedeelte zal men leren omgaan met verbandmiddelen, een reanimatiepop, brandblussen, ontruiming, AED etc. De overeengekomen prijzen zijn inclusief blusmiddelen, verbandmiddelen en certificeringkosten.

Twee weken voor aanvang van de cursus wordt de orderbevestiging naar je verstuurd.

De toetsing wordt afgenomen door BHVCursus waarvan men een certificaat c.q. diploma en het bijbehorende BHV-pasje ontvangt. Er zijn geen accreditatiepunten van toepassing.

 

 

112BHV Trainingen

112 BHV

aantal cursisten

Duur praktijkbijeenkomst

112BHV groepsprijs

Fys´Optima partnergroepsprijs

Blended BHV-cursus (basis-herhaling) op locatie 112 BHV

max. 15 cursisten

4 uur

€ 1.995,00

€ 1.745,00

Blended BHV-cursus Open Lijn op locatie verzorgd door 112 BHV

Verhinderde cursisten

4 uur

€ 169,00

€ 145,00

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

 

112BHV Cursus Basis/Herhaling BHV in een ½ dag op locatie van 112BHV:

€ 1.745,00 exclusief 21% BTW (max. 15 personen, vaste groepsprijs)

Aanvangstijden: 8.30 uur – 12.30 uur of 13.00 uur - 17.00 uur

Mocht er een cursist uit de groep verhinderd zijn, dan neemt hij contact op met 112BHV. De cursist wordt uitgenodigd voor een Open lijn inschrijving. De kosten hiervoor bedragen € 145,00.

Cursisten kunnen in eigen tijd en tempo zich voorbereiden op een praktijktraining door de theorie van te voren via e-learning te bestuderen. Het praktijkgedeelte doe je in een halve dag praktijk op één van de 20 locaties van 112 BHV.   

De theorie van de BHV volg je online via jouw eigen pc. Je hebt een jaar lang toegang tot de BHV theorie via internet. Het praktijkgedeelte bestaat uit het intensief oefenen van: reanimeren, een AED gebruiken, verbanden aanleggen en de verschillende blus- en verbandmiddelen uitproberen. Nadat alle activiteiten van de e-learning zijn behaald dan kan het theoriecertificaat gedownload worden. Dit is tevens het toegangsbewijs voor de praktijkbijeenkomst.

De e-learning bestaat uit:

  • Zes online BHV-modules met duidelijke foto’s en videobeelden.
  • Aan het eind van ieder onderdeel volgt een toets met directe feedback op de antwoorden.
  • Online examen met 40 meerkeuzevragen.

De toetsing wordt afgenomen door 112BHV. Als je na afloop van de training competent wordt verklaard, dan ontvangt je het digitale 112BHV-certificaat. Je kunt dit certificaat zelf downloaden in de 112BHV Academy.

Basiscursisten ontvangen 3 accreditatiepunten bij voltooiing van de cursus, herhalingscursisten 2.

 

Bij interesse kun je het inschrijfformulier opvragen bij Fys’Optima. Stuur een email met je gegevens naar info@fysoptima.nl. Het ingevulde en ondertekende formulier vormt de opdrachtbevestiging. Het verstrekken van de inloggegevens door 112 BHV voor het starten van de e-learning module is de start van de cursus.