Praktijkmanager - Feducon

Feducon heeft een cursus voor praktijkmanagers en -coördinatoren ontwikkeld. De cursus richt zich op het aanleren en toepassen van competenties die een praktijkmanager of -coördinator nodig heeft om zijn of haar werk goed uit te voeren.

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

  • beleidsadvies
  • financiële en operationele rapportages
  • marketing
  • personeelsbeleid
  • projectmanagement

Ook leer je beter omgaan met jouw rol binnen de praktijk. Je staat tussen leiding en het personeel in. Je kent de richting van het beleid, maar ook de onzekerheden van individuele medewerkers. Je geeft beleidsadvies, stelt rapportages op, werkt beleid uit, geeft gevraagd en ongevraagd advies, maar als het er op aan komt beslis je niet mee. Dit is niet altijd makkelijk.

Een aanrader volgens Mathilde

Mathilde Kruize- van de Streek, praktijkmanager bij FysioMobilae: "De cursus praktijkmanagement sluit perfect aan bij mijn functie als praktijkmanager bij Fys'Optima-praktijk FysioMobilae. Ik ben (mede)verantwoordelijk voor het ontwikkelen van beleid, het aansturen van personeel, marketing en het opzetten van nieuwe projecten. Voor deze onderdelen krijg ik tijdens de cursus goede handvatten. Ook leren we hoe we de juiste strategische keuzes kunnen maken. Het is het prettig om te sparren met medecursisten die in een vergelijkbare rol zitten."

Korting via Fys’Optima

Als Fys’Optima-partner krijg je 17,5% korting op de opleiding.

Aan de slag als praktijkmanager?

Fys’Optima hoort regelmatig van praktijken dat er behoefte is aan een praktijkmanager. Heb jij de cursus als praktijkmanager succesvol afgerond en wil je graag aan de slag bij een van onze aangesloten praktijken? Maak je interesse dan kenbaar via info@fysoptima.nl.

Meer weten of aanmelden?

Kijk op de informatiepagina over de opleiding Praktijkmanagement op website van Feducon. De opleiding is ook interessant voor niet-fysiotherapeuten.