KarakterFaculteit

De KarakterFaculteit is niet zo van de boeken en de dikke plannen. Ze zijn, hoe kan het anders, echte doeners. Dat is maar goed ook, want door te doen haal je het beste in mensen naar boven. Zij raken gemotiveerd en worden daadkrachtig – en blijven zo duurzaam inzetbaar.
 
Als fysiotherapeut ben je vooral bezig met fysieke beperkingen van cliënten. Maar er zijn meer aspecten belangrijk voor iemands gezondheid, zoals het mentaal welbevinden, zingeving en meedoen. De KarakterFaculteit leert je alles over de invloed van karaktereigenschappen daarop, en hoe je die kunt inzetten tijdens behandelingen.
 
Opleiding: Bewegen op karakter:
In vier dagen leer je alles over de zeven karakterstijlen en hoe je deze koppelt aan fysieke klachten van een cliënt. Zijn de persoonskenmerken die van invloed zijn duidelijk? Dan kun je gerichte bewegingsvormen toepassen, zodat de cliënt ontdekt hoe hij kwaliteiten kan benutten en valkuilen kan reguleren. Zeker bij chronische pijn gaat het om meer dan een stoornis. We helpen je daarom gedragingen te herkennen die pijn in stand houden. Zo kun je de mens behandelen in plaats van de klacht, en krijgt de cliënt weer regie over het lichaam.
 
 
Opleiding: Persoonlijk Leiderschap:
In één dag krijg je inzicht in jouw karakterstijlen, zodat je stappen kunt zetten in je ontwikkeling als persoon en fysiotherapeut. Je leert een persoonlijke analyse opstellen, hoe je kwaliteiten inzet en valkuilen beheerst, én je gaat leiderschap tonen vanuit je natuurlijke karakter.
 
Kijk voor meer informatie over de inhoud van de opleidingen, kosten, accreditatie en locaties op: https://karakterfaculteit.nl/
 
Als Fys'Optima partner ontvang je een korting van 15%.
 
Geef bij je aanmelding aan dat je Fys'Optima partner bent, dan wordt dit automatisch verwerkt.