Effectief samenwerken

Een praktijk is meer dan een verzameling therapeuten. Het werk van de fysiotherapeut gebeurt voor het grootste deel achter gesloten deuren en voert hij zelfstandig uit. Tegelijkertijd wordt in een veranderende markt samenwerking met collega’s steeds belangrijker. Betrokken collega’s die meedenken over de praktijkontwikkeling en zowel intern als extern samenwerking zoeken, maken het verschil.

Voor wie

Je denkt: dit kan beter. Je wilt een klimaat waarin collega’s elkaar op een constructieve manier kunnen aanspreken op gemaakte afspraken. De inbreng en inzet van het gehele team is noodzakelijk, een sfeer van openheid en vertrouwen is essentieel. Bijvoorbeeld omdat je als praktijk voor een intensief certificeringstraject staat. Maar ook wanneer het team een verandering ondergaat, bijvoorbeeld bij een fusie, uitbreiding, versterkte concurrentie of terugloop van het aantal patiënten. Je wilt elkaar scherp blijven houden. De workshop draagt ertoe bij dat de neuzen dezelfde kant op gaan staan en je met elkaar dezelfde doelen nastreeft.

Doel

Om effectief samen te werken is het hebben van gemeenschappelijke waarden belangrijk, weten waar je voor staat en afspraken hoe je met elkaar omgaat. Ook inzicht hebben in de rol die een ieder van nature op zich neemt in het team, leidt ertoe dat er meer begrip voor elkaar is en dat talenten effectiever ingezet worden. In deze workshop, aangepast aan uw situatie en specifieke wensen gaan we met uw team aan de slag met onderwerpen als samenwerking, (kern-)waarden, teamrollen en communicatie. De P&O consultants gaan met hun kennis van de fysiotherapie en inzicht in teamvorming uw team versterken op deze aspecten.

Duur

De training duurt in een halve dag en wordt gegeven op een locatie in uw omgeving. In overleg kan deze worden aangepast.

Prijs

€ 510,- vrij van BTW t/m 8 p. (1 trainer) |€ 930,- v.a. 9 p. (2 trainers).

Interesse? Neem dan contact op via info@fysoptima.nl