Ondernemen - Feducon

Om de toekomst van je onderneming veilig te stellen moet je weten wat er in de zorgmarkt speelt. Welke kansen biedt de zorgmarkt? Waar liggen de mogelijke bedreigingen? Waar is onze praktijk sterk in en waar mogelijk juist niet?

Hoe is mijn financiële positie? Welke strategische keuzes maken we voor de komende jaren? Hoe vertaal ik de strategie naar operationele plannen en uitvoering? Kortom: Hoe zorg ik dat het met onze praktijk goed blijft gaan. De Strategische scan en begeleiding van Fys’Optima geven je veel inzicht.

Om je ondernemerskwaliteiten te vergroten kun je via Feducon met de "Leerlijn Ondernemen binnen de fysiotherapie" specifieke cursussen of een volledige leerlijn te volgen. De ervaringen van Fys’Optima-partners die deze leerlijn al gevolgd hebben is zeer positief. Praktisch en direct toepasbaar!

Na het volgen van de leerlijn ben je in staat:

  • Op een systematische en gestructureerde manier relevante, interne en externe ontwikkelingen te onderzoeken, te duiden en te interpreteren om deze vervolgens te vertalen naar concreet beleid voor de praktijk. Vanuit de eigen robuuste missie en visie, weet je waar je als ondernemende fyisiotherapeut wel en niet mee aan de slag gaat.
  • De financiele consequenties van strategische keuzen te berkenen en te overzien. Je hebt inzicht in de eigen, voor iedere ondernemende fysiotherapeut unieke, kostprijs. Op basis daarvan bepaalt je winstmarge en de gevolgen van eventuele investeringen.
  • Op een effectieve en efficiente manier je doelgroepen bereiken en een duurzame relatie met hen op te bouwen. Je weet je onderscheidende boodschap op het juiste moment en op de juiste manier bij (potentiele) clienten onder de aandacht te brengen.
  • Om het ondernemerschap ook naar medewerkers te delegeren en hen actief bij de realisatie van de strategie te betrekken. Medewerkers zien dat zij van waarde voor de organisatie zijn, maar dat dit ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

Voordeel voor Fys’Optima-partners

Fys’Optima-partners kunnen alle trainingen en leerlijnen van Feducon volgen met een voordeel van maar liefst 17,5%.

Geeft bij je inschrijving in opmerkingen "Fys'Optima-partner" aan.

inschrijven via feducon.nl