Accountant

Ook SpotOnMedics maakt samenwerking met AccountAnders mogelijk.

Praktijken die met Intramed of een andere applicatie werken die kennen mogelijk AccountAnders al. Bij aanvang van de samenwerking tussen SpotOnMedics en Fys'Optima is afgesproken dat Fys'Optima geen inkoopafspraak maakt met een accountskantoor. SpotOnMedics wilde deze dienst in eigen beheer aanbieden. In een relatie moet je kunnen geven en nemen.

Dit punt hebben we in 2014 geaccepteerd. Op verzoek van de praktijken is vorig jaar en dit jaar er bij SpotOnMedics op aangedrongen ons de mogelijkheid te bieden om ook andere accountancy de administratie en/of jaarrekening te laten verzorgen.

Het resultaat hiervan is dat ook AccountAnders de sleutel krijgt om de praktijkadministratie in Yuki te beheren. AccountAnders is een kantoor dat bij ons een goede naam heeft. Afspraak = afspraak, geen franjes waardoor de kosten normaal zijn en doordat zij meerdere praktijken bedienen goed ingevoerd in de administraties van de fysiopraktijk. Wanneer je 3 oktober naar het SpotOnMedics event in Veenendaal gaat, kun je met Ralf en Dennis van AccountAnders kennismaken.

AccountAnders heeft op haar website een calculatiemodel dat eenvoudig in te vullen is zodat je weet wat de kosten zijn voor jouw praktijk (ook goed om te vergelijken met wat je nu betaalt):

https://www.accountanders.nl/prijs-berekenen-accountant/