Praktijkondersteuner, administratief medewerker, receptioniste of baliemedewerker. Hoe je functienaam ook is, je hebt een dynamische rol in de front- of backoffice van een fysiotherapiepraktijk. Je bent de spin in het web binnen het team. Fys’Optima organiseert speciaal voor jou de netwerkdag voor praktijkondersteuners, op vrijdag 29 september aanstaande.

Wat gaan we doen op 29 september?

In deze training leer je hoe je je prettig professioneel presenteert naar patiënten, collega’s en verwijzers. Je krijgt handvatten om rust te bewaren als er tien dingen tegelijk van je verwacht worden. Je leert in te spelen op onduidelijke, langdradige of geïrriteerde gesprekspartners. 
 
Je gaat aan de slag met je eigen leerdoelen. We werken met casussen die de deelnemers zelf inbrengen. Het oefenen met elkaar en de ervaringen van andere deelnemers zijn een inspiratiebron om zaken op een andere manier aan te pakken.

De volgende onderwerpen komen aan bod op deze netwerkdag:

  • Klantgerichtheid, wat is dat eigenlijk
  • Gesprekstechnieken
  • Luisteren, vragen stellen, samenvatten
  • Inzicht in communicatiestijlen, van jezelf en anderen

De training eindigt met zelf opgestelde doelstellingen waarin je beschrijft wat je hebt geleerd en gaat toepassen in de praktijk.
 
De trainers zijn Esther van der Munnik en Corinne van Bruxvoort, P&O adviseurs (o.a. binnen de fysiotherapie) en ervaren trainers op het gebied van (klant)communicatie, (persoonlijk) leiderschap en leidinggeven.

Locatie en kosten
We hebben een inspirerende locatie gevonden in het hart van Nederland, in Amersfoort. We beginnen om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30) en eindigen rond 16.30 met een gezellige borrel.
 
De kosten voor deze dag bedragen 92 euro, vrij van btw, een lunch is inbegrepen. Facturering vindt vooraf plaats, annuleren kan tot 15 september aanstaande.

Graag horen we of je erbij bent via info@fysoptima.nl. We verheugen ons op jouw deelname! 

Deel deze pagina: