Narrowcasting - eValue8

Presenteer je praktijk visueel sterk naar je patiënten. Niet alleen extern, zoals je website of via folders, maar ook in de praktijk zelf! Bewegend beeld trekt veel sneller de aandacht en de getoonde content (informatie) is bovendien snel aan te passen. Dit doe je door middel van narrowcasting, ook wel digital signage genoemd. Schermen zijn toe te passen in je wachtruimte, receptieruimte, behandelruimte of bijvoorbeeld oefenzaal.

Je krijgt de beschikking over zeer volledig en geavanceerde systeem. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mogelijkheden van live informatie van alle belangrijke Nederlandse dagbladen, NOS videonieuws, weerberichten, file-informatie, een grote bibliotheek aan vrij te gebruiken video’s en afbeeldingen of zelfs een stream van je eigen webcam?

Bekijk hier de de promotie video en krijg een indruk van de mogelijkheden.

Aanbod

eValue8 heeft een speciaal Fys'optima pakket samengesteld. Voor € 25,00 per maand heb je een Opensignage CMS abonnement (looptijd 36 maanden) met zowel basis als branchespecifieke content waarbij de Narrowcasting speler kosteloos in het abonnement is opgenomen. 

Daarnaast ontvang je als Fys'Optima partner 10% korting op eenmalige investeringen zoals beeldscherm, wandbeugel en installatie.

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden en de kosten? Neem contact met ons op via onderstaande button.

contact