Ontvangstruimte Bloemstuk

Wat is de ervaren kwaliteit? De mening zijn ook hier verdeeld over (houdt het dan nooit op?) Wij zijn van mening dat niet alleen de behandelkwaliteit door de patiënt wordt gewaardeerd maar ook de kwaliteit van zijn/haar ontvangst.

Uit onderzoek blijkt tevens dat mensen blij worden van bloemen en dat ze een positief effect op de algehele gezondheid van mensen hebben.

Daarom biedt Fys’Optima je de mogelijkheid om ook voor een nette prijs de ontvangstruimte (klinkt beter dan het negatieve “wacht”kamer”) te voorzien van een bloemstuk.

Wij hebben het zelf mogen ervaren en daarom krijg je als partner van FysOptima een prachtig zijde bloemstuk aangeboden dat je 6 weken in jouw praktijk mag plaatsen. Je kunt nu dus 6 weken lang kostenloos genieten en ervaren wat bloemen met je ontvangstruimte kunnen doen.

Download hier de kerstkaart met de vooraankondiging.

Nijvelddesign reist in opdracht van FysOptima het gehele land door om de bloemstukken te bezorgen. Houd alvast rekening met een mooi plekje voor het Bloemstuk.

De bedoeling is als volgt:

  • Nijvelddesign brengt het bloemstuk bij je langs.
  • Het bloemstuk blijft +-6 weken bij jullie staan.
  • Geniet van de extra sfeer en beleving in de ruimte waar jullie het Bloemstuk neerzetten.
  • Na +-5 weken neemt Nijveld design contact met je op voor het ophalen van het Bloemstuk, maar natuurlijk ook voor de reacties van jou en je praktijkbezoekers.

Wil je alvast een idee krijgen van wat je kunt verwachten? Neem dan eens een kijkje op: www.nijvelddesign.nl/

We zijn heel benieuwd hoe de reacties van de patiënten zijn. Laat het svp weten!