Kantoorartikelen - Office Depot

Office Depot levert kantoorartikelen en diensten om klanten beter te laten werken. Het is een one-stop-shop voor alles wat je nóg productiever laat zijn. Inclusief de meest recente technologieën, een uitgebreid assortiment kantoorartikelen, printoplossingen, business services, facilitaire producten, meubilair, kantoormachines en toebehoren.

 

Office Depot levert aan consumenten en bedrijven in 56 landen door middel van meer dan 1.800 winkels, diverse eCommerce websites en een uiterst gemotiveerd business-to-business salesteam. In Europa is Office Depot werkzaam in 13 landen met de twee belangrijkste merken Office Depot en Viking. Tevens zijn er winkels in Frankrijk en Zweden. Office Depot verkoopt meer dan 10.000 kantoorartikelen van bekende merken.

Voordelen voor Fys’Optima-partners

  • 40% voordeel op kantoorverbruiksartikelen en papier
  • 25% voordeel op computer supplies

Elke praktijk ontvangt van Office Depot een inlogcode. Met deze inlogcode maak je gebruik van een praktijkgerichte bestellijst. Office Depot kan voor jou als Fys’Optima-partner zelfs speciale prijsafspraken maken voor artikelen die je veel afneemt.

Office Depot Nederland is te bereiken via  

Columbusweg 33
5928 LA Venlo
Tel. +31 77 326 50 00