CompuGroup Medical Nederland

ICT binnen de praktijk: 1 aanspreekpunt voor alles.

Na een omvangrijke marktverkenning hebben we in CGM een partner gevonden voor de distributie en implementatie van hard en software. Hierbij kun je denken aan het gebruiksvriendelijk kunnen inzetten van PC's, beeldschermen, toetsenborden, muizen, camera's, laptops, chrome books, VR brillen, etc.. Maar ook voor de complete ict voor je praktijk kun je bij CGM terecht. We hebben gekozen voor CGM omdat je bij CGM 1 aanspreekpunt voor alles hebt, dat CGM ook op de praktijk komt voor implementatie en (hopelijk niet) probleemoplossing. Niet onbelangrijk:

Met CGM zijn samenwerkingsafspraken gemaakt waarbij Fys'Optima prijs- en servicelevel bewaakt. 

CGM is het moederconcern van Qualizorg. CGM is wereldwijd actief als IT leverancier in de zorg en heeft al vele jaren (ook in Nederland) ervaring met het leveren en installeren van hardware en software binnen de zorg. Om praktische redenen zal in eerste instantie Qualizorg het aanspreekpunt zijn. Dit voelt misschien even raar omdat we hen kennen als meetbureau.   

Wanneer je nu of in de toekomst overweegt hard- en/of software aan te schaffen ten behoeve van de primaire praktijkvoering of specifiek voor video-consultatie weet dan dat Dennis van Dijken onze contactpersoon is bij CGM. 

Covid19

In het kader van de Covid19 hebben we in overleg met de praktijken een bestellijst gemaakt. Download hier de bestellijst waarmee je jouw hard- en software keuze aan CMG kenbaar kunt maken. 

Bestellijst hard- en software

Mail dit vervolgens naar dennis.vandijken@cgm.com. Zodra CGM het formulier heeft ontvangen, gaan ze er meteen mee aan de slag. Heb je afwijkende wensen? Neem dan contact op met Dennis via 06 155 32 465