Narrowcasting

Presenteer je praktijk visueel sterk naar je patiënten. Niet alleen extern, zoals je website of via folders, maar ook in de praktijk zelf! Bewegend beeld trekt veel sneller de aandacht en de getoonde content (informatie) is bovendien snel aan te passen. Dit doe je door middel van narrowcasting, ook wel digital signage genoemd. Schermen zijn toe te passen in je wachtruimte, receptieruimte, behandelruimte of bijvoorbeeld oefenzaal.

Je krijgt de beschikking over zeer volledig en geavanceerde systeem. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mogelijkheden van live informatie van alle belangrijke Nederlandse dagbladen, NOS videonieuws, weerberichten, file-informatie, een grote bibliotheek aan vrij te gebruiken video’s en afbeeldingen of zelfs een stream van je eigen webcam?

Aanbod

  • Beeldscherm(en) naar keuze van 32 tot 52 inch.
  • Installatie inclusief kantelbare wandbeugel met slot.
  • Full service onderhoudscontract.
  • Kant-en-klare presentatie in Fys'Optima-huisstijl.
  • Presentatie in eigen huisstijl tegen kostprijs.

Demonstratie

Bekijk hieronder voorbeelden van streams die bij Fys’Optima-praktijken draaien.

 

Voordeel voor Fys'Optima-partners

Na de eenmalige investering voor beeldscherm en player betaal je als Fys'Optima-partner € 15,00 per maand licentiekosten. Dit is inclusief de mogelijkheid om de nieuwsberichten van RTL-nieuws, je twitter berichten, het weer en de profielen van de praktijkmedewerkers te tonen.