Physitrack

Met Physitrack is het mogelijk om je patiënt op elke mogelijke manier huiswerkoefeningen mee te geven, zowel via app, online als op papier. Naast fysiotherapeuten heeft Physitrack hiervoor samengewerkt met Apple (onder het Mobility Partner Program), universiteiten, ziekenhuizen en de beste opnamestudio’s.

Om jou als fysiotherapeut zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen biedt Physitrack jou een platform met:

• 1700 huiswerkoefeningen in HD-kwaliteit met Nederlandse voice-over gericht op fysiotherapie, neurologie, orthopedie, fitness, yoga en meer
• 90 kant-en-klare protocollen (waaronder KNGF richtlijnen)
• Aanvullend voorlichting meesturen in PDF- of videoformaat
• Gratis apps voor patiënten (web, Android & iOS), maar ook mogelijkheden op papier
• O.a. integraties met SpotOnMedics, Intramed, Fysiomanager, Fysiologic & Abakus
• Toevoegen van eigen logo, maar ook eigen huiswerkoefeningen en voorlichting
• Contactmogelijkheden via videobellen & chat voor online fysiotherapie

Om je zo snel mogelijk om weg te helpen bieden we je een gratis demonstratie, 4x per dag training, 7 dagen per week online ondersteuning en hulp bij een succesvolle implementatie in je dagelijkse fysiotherapie.

Korting op Physitrack via Fys'Optima

Als partner van Fys’Optima krijg je de 1e licentie helemaal kosteloos en op de volgende betaal je in plaats van € 9,95 per maand, slechts € 6,95 per maand.

Vraag jouw kortingscode aan via info@fysoptima.nl.

Kortingscode invullen
Ben je nog geen lid van Physitrack? Maak dan een nieuw account aan en vul bij de betaalpagina in dat je aangesloten bent bij Fys’Optima. Vul vervolgens jouw kortingscode in. Als je al lid bent, vul je deze gegevens in bij ‘mijn account’. Voor specifieke vragen over Physitrack neem je contact op met Frank van Zon, programmadirecteur Nederland via fvz@physitrack.nl of 06 20 85 85 06.