SpotOnMedics

Alle SpotOnMedics applicaties worden aangeboden via het internet waardoor je geen software hoeft te installeren. Als praktijk haal je de software uit de cloud en betaal je alleen voor wat je gebruikt. Je praktijk hoeft dus niet zelf te investeren in hardware, software ontwikkeling, updates en beveiliging.

Fys’Optima heeft om zowel strategische als operationele redenen besloten om nauw samen te werken met SpotOnMedics. Met SpotOnMedics FysioOne staat uw hele praktijkadministratie op één online platform. De software bevat geïntegreerde functies zoals EPD, agenda, declareren, kwaliteitsmanagement, personeels- en financiële administratie. 

Als je praktijk in de komende jaren groeit of bijvoorbeeld een nieuwe specialisatiekaart nodig heeft, dan kun je die heel eenvoudig activeren. De enige investering die je moet doen is die in therapeuten, in de opleiding ervan en in je eigen praktijk.

Voordelen voor Fys'Optima-partners

  • 50% korting op de implementatiekosten in 2019;
  • structureel 25% korting op Agenda/EPD fysioOne;
  • Minder administratietijd voor de fysiotherapeut;
  • Fors lagere loonadministraties accountantskosten.

FysioOne gebruikersgroep

Vanuit Fys’Optima en SpotOnMedics is een gebruikersgroep opgericht van Fys’Optima-partners die FysioOne gebruiken. We nodigen gebruikers graag uit om met hun ervaringen deel te nemen in het gebruikersoverleg en tussentijds in ons centrale overleg met SpotOnMedics.